Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zły numer telefonu

RUDOLFunBAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dziś zakupiłem riot points za 30 zł sms.Wysłałem wiadomość po czym sprawdziłem ,że podałem zły numer,zamiast 3, to 2 w numerze.Pieniążki z konta zjadło a ja RP nie czy jest możliwość dodania mi RP od Supportu czy też supportu BOKU?

Pozdrawiam

rudolf

Opublikowano

Z tego co pamiętam to muszę cie zmartwić ale kasy Ci nie oddadzą.

Niestety ciężko jest im to sprawdzić, a jakby już mieli to jest to nieopłacalne.

Ale możesz próbować. Mojemu bratu nie oddali.

Opublikowano

Kiedys moj brat chcial doladowac sms rp normalnie wyslalem sms wszystko ok dostalem wiadomosc zwrotna pieniazki zabralo a rp nie bylo

Czekalem i czekalem i dupa

Jak napisalem do riotu to kazali mi podac zdjecie rachunku a to byl telefon na karte

Wiec riot na 99 % bez dowodow ci nic nie da

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dowody potrzeba nawet do tego, czy skin z alienware jest prawdziwy. I tak raczej tego nie dostaniesz, licz się z tym że kasa przepadnie.

Riot ostatnio bardziej patrzy na zwroty rp etc, wszystko chcą, każdy dowód.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dostałem wiadomość na pocztę od BOKU

Witaj,

Dziękujemy za skorzystanie z BOKU. Przykro nam, że wystąpiły problemy.

Niestety, nie znaleźliśmy żadnej wpłaty z podanego przez Pana numeru telefonu. Jeśli nie zainicjował Pan poprawnie transakcji w panelu płatności, wpisując np. błędny numer telefonu, nie powinna zostać pobrana opłata.

Jeśli jest Pan przekonany, że opłata została pobrana, proszę przesłać za pomocą poczty elektronicznej Pana billing na adres [email protected]. Jeśli jest Pan użytkownikiem telefonu komórkowego na kartę, może Pan przesłać nam zrzut ekranu ze swojego rachunku internetowego. Musimy mieć potwierdzenie, że opłata została pobrana zanim skontaktujemy się w Pana imieniu z wydawcą gry/usługi w celu dokonania odpowiedniej rekompensaty.

Dziękujemy,

Obsługa Klienta BOKU

Jestem użykownikiem telefonu na kartę więć mam zrobić zrzut ekranu rachunku internetowego?O co w tym chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...